Galleria In English

Risteilyt


Tilausristeilyt

Tilausristeilyt räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Risteilyt suunnitellaan mittatilaustyönä asiakkaalle sopivaksi. Vieras voi toivoa reitin, matkan keston, tarjoilun ja ohjelman.


Maisemaristeilyt


Suomi on tuhansien järvien maa, sanotaan, eikä suotta. Yksistään Savonlinnan alueella on yli 1500 saarta. Savonlinna on Saimaan vesiliikenteen keskus. Savonlinnasta on hyvät kulkuyhteydet vesiteitse moniin Itä-Suomen paikkakuntiin. Viitoitettua laivaväylää Saimaalla on lähes 1700 km ja mittaamaton määrä hyvin tunnettuja veneilyreittejä. Savonlinna ja risteily sen lähivesille kuuluu ehdottomasti kesäiseen nautintoon. Yhdessä kanssamme pääset tutustumaan Savonlinnaa ympäröivään ainutlaatuiseen vesistöön luonnonrikkauksineen.

Vip Cruisen höyrylaiva S/S Paul Wahl vie sinut perinteiselle höyrylaivaristeilylle. Seilaamme Saimaannorpan valtakunnassa, läpi kauniiden kapeikkojen ja ohi vehreiden Saimaan saarien. Näemme uljaan keskiaikaisen Olavinlinnan ja teemme matkaa nauttien aidosta kesätunnelmasta. Labyrinttimainen Saimaa tuhansineen saarineen nostalgisella höyrylaivalla koettuna on unohtumaton elämys. Tervetuloa!

M/S Quo Vadis on korkeatasoinen hollannissa valmistettu risteilijä vaativalle ja mukavuuksia hakevalle asiakkaalle. Alukset voit vuokrata miehistöineen. Reitin, ajankohdan, keston, viihdykkeet ja tarjoilun voit valita vapaasti. Risteilyt räätälöidään yksilöllisesti asiakkaalle sopiviksi. Matkakohteita on useita. Tutustu vaihtoehtoihin valikosta oikealla.

Tilausristeilyt räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Risteilyt suunnitellaan mittatilaustyönä asiakkaalle sopivaksi. Vieras voi toivoa reitin, matkan keston, tarjoilun ja ohjelman.

Risteilyille on mahdollista järjestää viihdykkeeksi lisäohjelmaa:

  • haitarinsoittoa
  • nuotanvedon seuraamista
  • rantakalaa
  • saunomista savusaunassa
  • yms.

Vinkki:

Vesiteitse Savonlinnasta pääsee esimerkiksi Punkaharjulle, jonne matkaa on noin 17 mailia, Puumalaan n. 35 mailia ja Lappeenrantaan n. 70 mailia. Nämä kohteet sijaitsevat Savonlinnan etelän puoleisella vesistöalueella.

Savonlinnasta Pohjoiseen sijaitsevat Oravi noin 20 mailia, Rantasalmi n. 25 mailia, Joensuu n. 70 mailia ja Kuopio n. 75 mailia.

Varaukset:
Janne Leinonen
p. 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info

Yhteystiedot

Vip Cruise - LP Management Oy
Tienpolvi 8
57710 Savonlinna
Varaukset: +358 50 368 2287
VIP CRUISE - LP Management Oy
Y-tunnus 2271317-5
Toimitusjohtaja
Kapteeni s/s Punkaharju


Janne Leinonen
Puhelin: +358 50 368 2287
E-mail: janne.leinonen@vipcruise.info

Janne Leinonen
In English